Nyitólap

By , 2013. december 10. kedd 07:49

Üdvözöljük a TradingHouse honlapján!

A TradingHouse azért jött létre, hogy a mai sokszínű, tőzsde köré épült szolgáltatások között egy egyedülálló, új színfoltot teremtsen. A TradingHouse egyedisége abban van, hogy személyes kapcsolatokon keresztül végzi tevékenységét térben egy irodában, tőzsdei nyitva tartás alatt. Irodánkban vannak kezdő, haladó és profi kereskedők. A tőzsdei fejlődést ugyanúgy gondoljuk, mint bármely más szakma esetén, így egy klasszikus műhelyben lehetőség van kezdőknek, haladóknak tanulniuk  a mesterektől. Emellett fontos cél volt, hogy visszaadjuk a tőzsdei kereskedésnek a munka jellegét: nem otthon, magányosan kereskedünk, hanem úgy,  mint egy komoly munkahelyen, egy jó közösségben osztozva egymás egyéb emberi értékeiben, sokszínűségében is. Csapatunkban folyamatosan változnak résztvevőink, és a társadalom szinte minden részéből megismerhetünk embereket, életutakat. A kereskedési szünetekben lehetőség van egyéb dolgokról is beszélgetni, így egy közösség, egy jó csapat alakult ki az elmúlt időben. A TradingHouse-ban helye van a daytradereknek, swing kereskedőknek, vagy hosszútávú befektetőknek, illetve forex, részvény, nyersanyag, prompt, cfd és határidős kereskedőinek is.
Az eredetileg tervezett együtt kereskedési szolgáltatásokon kívül, mára a TradingHouse teljes palettáját nyújtja a tőzsdével kapcsolatos szolgáltatásoknak, melyek a következők:
  • Tőzsdei infrastruktúra biztosítása egy irodában kezdőknek, junioroknak és profiknak
  • Oktatás kezdőknek. Minden héten oktatást tartunk kis csoportban, melynek során bemutatjuk kereskedési rendszerünket 1 héten keresztül folyamatosan kereskedve. Ezen kívül bármilyen egyedi konstrukciós oktatást is vállalunk

 

Panorama Theme by Themocracy